Θανάσης, 14 ετών

dyslex3Κυρία Ζωή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον μισό χρόνο που ήμασταν μαζί και μου δείξατε πώς να συγκντρώνομαι όταν διαβάζω. Μου δώσατε ένα σημαντικό προνόμιο (τα εργαλεία) που με βοήθησαν και θα με βοηθάνε σε όλη μου τη ζωή.

Όταν η μητέρα μου μου είπε ότι θα επισκεπτώ έναν ψυχολόγο στην αρχή φοβήθηκα γιατί δεν ήξερα πώς θα είναι. Στην συνέχεια όμως χαιρόμουν που ερχόμουνα σε εσάς, επειδή μου μαθαίνατε καινούρια πράγματα όσον αφορά την διάσπαση προσοχής.

Δεν με βοηθήσατε μόνο στα μαθησιακά προβλήματα που αντιμετώπιζα όλον αυτόν τον καιρό, με βοηθήσατε και στο πώς να συμπεριφέρομαι και εκτός σχολείου (με τον διακόπτη). Οι επισκέψεις μας σε εσάς με έκαναν καλύτερο μαθητή και καλύτερο άνθρωπο. Με κάνατε να σκέφτομαι περισσότερο αυτά που μου λένε και να διαβάζω περισσότερο από ότι πριν.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που μου δώσατε.

Οι γονείς του λένε:

Για το πρόγραμμα που ακολούθησε το παιδί μας, με διάσπαση προσοχής, έχω να αναφέρω μόνο θετικά σχόλια.
Το σημαντικότερο όλων είναι ότι το παιδί είχε μια αξιοσημείωτη άνοδο στις επιδόσεις του στο σχολείο. Επίσης έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερο αυτοέλεγχο μέσα στην τάξη. Το γεγονός αυτό το εισπράττω κι εγώ στις επισκέψεις μου στο σχολείο του. Όλοι οι καθηγητές θέλουν να μάθουν πώς έγινε αυτή η στροφή προς το καλύτερο.
Στα θετικά του προγράμματος ήταν η παρουσία μου σε όλη τη διάρκεια της συνεδρείας προκειμένου να μαθαίνω αντίστοιχα τους τρόπους συνέχισης αυτής της δουλειάς στο σπίτι. Άλλο ένα συν ήταν ότι οι αναλύθηκαν και δουλεύτηκαν οι άσχημες συμπεριφορές που βοήθησε το παιδί να καταλάβει τις συνέπειες αυτών.
Με λίγα λόγια τώρα που φτάνουμε στο τέλος της προσπάθειας μαζί σας θέλω να σας αναφέρω ότι το πρόγραμμα βοήθησε πολύ κι εμάς σαν γονείς να καταλάβουμε το παιδί μας, να αξιολογήσουμε και να αναθεωρήσουμε σημεία γύρω από αυτό.
Όσο για την ατομική και συλλογική προσπάθεια που θα συνεχίσουμε, είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Θανάσης έχει έναν σπουδαίο σύμμαχο, τα εργαλεία που του δώσατε, για να συνεχίσει να βελτιώνεται και να βάζει λίγους παραπάνω στόχους κάθε φορά.
Σας ευχαριστούμε,
Πάρης και Ζωή

Διόρθωση Δυσλεξίας Davis®

Μία απλή προσέγγιση που δίνει σε εσένα τον έλεγχο της δυσλεξίας  σου και σου δείχνει πώς να κυριαρχείς σε ό,τι θέλεις  να μάθεις.

Kυριαρχία των μαθηματικών Davis®

Η προσέγγιση Davis® απευθύνεται στα ριζικά θέματα που προκαλούν σε κάποιους ανθρώπους προβλήματα στο να καταλάβουν ή να μάθουν τα μαθηματικά με τους παραδοσιακούς τρόπους εκμάθησής τους.

Κυριαρχία της προσοχής Davis®

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι δουλεύοντας με τον ΔΕΠ τρόπο σκέψης να καταστήσει το άτομο ικανό να κυριαρχήσει σε πλευρές της ζωής του, που μέχρι τώρα του προκαλούσαν σύγχυση.