Τι είναι το Dyslexia Treatment;

Απευθυνόμαστε σε προβλήματα:

  • Δυσλεξία
  • Δυσαριθμησία-Αναριθμησία
  • Δυσγραφία
  • Δυσπραξία
  • Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής

Το Dyslexia Treatment είναι ένα από τα παλιότερα κέντρα αντιμετώπισης της δυσλεξίας στη Θεσσαλονίκη, όπου εφαρμόζεται πιστοποιημένα η μέθοδος Davis, ένα ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης των μαθησιακών δυσκολιών. Σε έναν άνετο και φιλικό χώρο, που δεν προκαλεί πρόσθετο άγχος, παρέχεται πρόσθετη ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στους γονείς και στα παιδιά.

Ζωή Δελιακίδου

Ψυχολόγος, ΑΠΘ
Davis® Facilitator

Σύντομο Βιογραφικό

Είμαι Ψυχολόγος (Α.Π.Θ.) με ειδικότητα στην Κοινωνική και Κλινική Ψυχολογία. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου κατάλαβα ότι με ενδιαφέρουν τα προβλήματα, που απασχολούν τα παιδιά. Ειδικεύτηκα επάνω στις μαθησιακές δυσκολίες στην Αγγλία και στην Ολλανδία αλλά και στην ψυχοθεραπεία με επικέντρωση στην εικαστική θεραπεία και συνεχίζω να παρακολουθώ επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Δημιούργησα το Dyslexia Treatment για να ανταποκριθώ στις αυξανόμενες ανάγκες και στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της σύγχρονης ζωής που καλούνται να ζήσουν τα παιδιά μας

Τι λένε για το Dyslexia Treatment

Το πρόγραμμα έδωσε λύση στο πρόβλημά μου. Μέσα σε δύο εξεταστικές πέρασα 16 μαθήματα εκεί που συνήθως θα περνούσα ένα ή ακόμη και κανένα.

ΑσημίναΦοιτήτρια, 24

Δεν μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα σωστά και με εμπόδιζαν στο να προχωρήσω. Το πρόγραμμα όμως δεν ήταν κάτι που θα σου δίδασκε πώς να ξεπεράσεις την δυσλεξία αλλά αντιθέτως πώς να εκμεταλλευτείς το χάρισμα αυτό της δυσλεξίας.

Κωσταντίνος22 ετών

Όταν πήγα στην κυρία Ζωή είχα πρόβλημα με την ανάγνωση μου. Μετά από μαθήματα και ασκήσεις το πρόβλημα μου έχει λυθεί. Από τις ασκήσεις που κάναμε με την κυρία Ζωή, μου άρεσε η κυριαρχία στα σύμβολα και η άσκηση με την λέξη- λέξη.

Κωνσταντίνος9 ετών

Ο Γιάννης πήγαινε τότε στην Γ΄ Δημοτικού και μέσα σε ένα χρόνο όλοι κατάλαβαν ότι κάτι είχε αλλάξει. Το πιο εμφανές ήταν ότι είχε μπει μια σχετική τάξη στην ζωή του. Η προσπάθεια του για τα μαθήματα του σχολείου είχε ενταθεί καθώς τα αντιλαμβανόταν όλα πιο γρήγορα από πριν. Άρχισε ο ίδιος να βάζει πρόγραμμα για τις διάφορες ασχολίες της ημέρας του.

Παναγιώτης X.πατέρας του Ιωάννη και Κωνσταντίνου, 12 και 9 ετών