Κυριαρχία της προσοχής Davis®

Η Κυριαρχία της προσοχής Davis® είναι ένα πρόγραμμα που δεν χρησιμοποιεί φάρμακα, είναι ατομικό και  επίσης είναι ένα εντατικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης  που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες που έχουν τα χαρακτηριστικά και τον ΔΕΠ τρόπο σκέψης. Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι δουλεύοντας με τον ΔΕΠ τρόπο σκέψης να καταστήσει το άτομο ικανό να κυριαρχήσει σε πλευρές της ζωής του, που μέχρι τώρα του προκαλούσαν σύγχυση.

OMwDn

Είναι συχνό για την ΔΕΠ να συνοδεύεται από άλλα θέματα όπως ή δυσλεξία, ο φτωχός συντονισμός ή δυσκολίες με τα μαθηματικά. Σε αυτήν την περίπτωση, η πολυμέρεια των μεθόδων Davis® σημαίνει ότι καθένα από αυτά μπορεί να δουλευτεί  μαζί με τα υπόλοιπα σαν σύνολο και όχι κάθε ένα ξεχωριστά που απαιτεί μεμονωμένη προσέγγιση.

  • Αγωγη Προσανατολισμου Davis®

    Παρέχει την κατευθυνόμενη από τον εαυτό ικανότητα να εναλλάσσεται μεταξύ της δημιουργικής σκέψης και της ακριβούς αντίληψης, να ελέγχει ή να ρυθμίζει τα επίπεδα της ενέργειας του και να πετυχαίνει μια χαλαρή κατάσταση συγκέντρωσης.

  • Κυριαρχια στις Εννοιες Davis®

    Βελτιώνει την ικανότητα του ατόμου να βλέπει την ζωή μέσω των «φίλτρων» των παγκόσμιων εννοιών όπως η έννοια της αλλαγής,, της συνέπειας, του χρόνου, της αλληλουχίας, της τάξης και της αταξίας. Μία μοναδική τεχνική μάθησης που βασίζεται στην πλαστελίνη καθιστά το άτομο ικανό να «δημιουργήσει» αυτές τις έννοιες για τον εαυτό του.

  • Αλλες τεχνικες Davis®

    Χρησιμοποιούνται όποτε χρειάζεται όταν η ΔΕΠ συνοδεύεται από άλλα μαθησιακά θέματα.

Το περιεχόμενο του προγράμματος

Το πρόγραμμα Κυριαρχίας της Προσοχής συνδυάζει τη χρήση ισχυρών εσωτερικών εργαλείων αυτοδιαχείρισης με την δημιουργική, πολυαισθητηριακή, απαλλαγμένη από την κριτική, εξερεύνηση προσωπικών θεμάτων, χρησιμοποιώντας ως μέσον την πλαστελίνη.

ΔΕΠ

Μάθε περισσότερα για την Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής.

Μαρτυριες

Διάβασε πώς βοήθησε το Πρόγραμμα Κυριαρχία της προσοχής Davis®  άλλους ανθρώπους.

Επικοινωνια

Επικοινήστε μαζί μας για την επίλυση αποριών και κλείστε ένα ραντεβού.