Διαβαστε σχολια:

από ανθρώπους, που παρακολούθησαν κάποιο Πρόγραμμα Davis® και καταθέτουν την εμπειρία τους

Το πρόγραμμα έδωσε λύση στο πρόβλημά μου. Μέσα σε δύο εξεταστικές πέρασα 16 μαθήματα εκεί που συνήθως θα περνούσα ένα ή ακόμη και κανένα.

Ασημίνα 24Φοιτήτριαπερισσότερα

Δεν μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα σωστά και με εμπόδιζαν στο να προχωρήσω. Το πρόγραμμα όμως δεν ήταν κάτι που θα σου δίδασκε πώς να ξεπεράσεις την δυσλεξία αλλά αντιθέτως πώς να εκμεταλλευτείς το χάρισμα αυτό της δυσλεξίας.

Κωσταντίνος 22 ετών

Όταν πήγα στην κυρία Ζωή είχα πρόβλημα με την ανάγνωση μου. Μετά από μαθήματα και ασκήσεις το πρόβλημα μου έχει λυθεί. Από τις ασκήσεις που κάναμε με την κυρία Ζωή, μου άρεσε η κυριαρχία στα σύμβολα και η άσκηση με την λέξη- λέξη.

Κωνσταντίνος 9 ετώνπερισσότερα

Ο Γιάννης πήγαινε τότε στην Γ΄ Δημοτικού και μέσα σε ένα χρόνο όλοι κατάλαβαν ότι κάτι είχε αλλάξει. Το πιο εμφανές ήταν ότι είχε μπει μια σχετική τάξη στην ζωή του. Η προσπάθεια του για τα μαθήματα του σχολείου είχε ενταθεί καθώς τα αντιλαμβανόταν όλα πιο γρήγορα από πριν. Άρχισε ο ίδιος να βάζει πρόγραμμα για τις διάφορες ασχολίες της ημέρας του.

Παναγιώτης Χ.πατέρας του Ιωάννη και Κωνσταντίνου, 12 και 9 ετώνπερισσότερα

Κυρία Ζωή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον μισό χρόνο που ήμασταν μαζί και μου δείξατε πώς να συγκντρώνομαι όταν διαβάζω. Μου δώσατε ένα σημαντικό προνόμιο (τα εργαλεία) που με βοήθησαν και θα με βοηθάνε σε όλη μου τη ζωή.

Θανάσης, 14Μαθητήςπερισσότερα

Η σελίδα μας στο FB!

Έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη κοινότητα από φίλους που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες.

Αν ενδιαφέρεστε να ζήσετε και εσείς την εμπειρία ενός Προγράμματος Davis® για την Δυσλεξία, επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού. Η πρώτη επίσκεψη είναι Δωρεάν!