Κωνσταντίνος, 9 ετών

dysmanΌ

ταν πήγα στην κυρία Ζωή είχα πρόβλημα με την ανάγνωση μου. Μετά από μαθήματα και ασκήσεις το πρόβλημα μου έχει λυθεί. Από τις ασκήσεις που κάναμε με την κυρία Ζωή, μου άρεσε η κυριαρχία στα σύμβολα και η άσκηση με την λέξη- λέξη.»

Ο πατέρας και η θεία του λένε:

Θεωρούμε ότι ο Κωνσταντίνος βοηθήθηκε πάρα πολύ στην συγκέντρωσή του και στην ανάγνωσή του. Η προσοχή του δεν διασπάται εύκολα όπως πρώτα. Υπάρχει μικρό πρόβλημα με την ορθογραφία. Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα άρχισε να γίνεται λίγο υπεύθυνος και να οργανώνει το πρόγραμμα του. Είναι ολοφάνερο ότι έχει καλυτερέψει και σας ευχαριστούμε πολύ που τον αγαπήσατε και τον βοηθήσατε με τον καλύτερο τρόπο.

 

Διόρθωση Δυσλεξίας Davis®

Μία απλή προσέγγιση που δίνει σε εσένα τον έλεγχο της δυσλεξίας  σου και σου δείχνει πώς να κυριαρχείς σε ό,τι θέλεις  να μάθεις.

Kυριαρχία των μαθηματικών Davis®

Η προσέγγιση Davis® απευθύνεται στα ριζικά θέματα που προκαλούν σε κάποιους ανθρώπους προβλήματα στο να καταλάβουν ή να μάθουν τα μαθηματικά με τους παραδοσιακούς τρόπους εκμάθησής τους.

Κυριαρχία της προσοχής Davis®

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι δουλεύοντας με τον ΔΕΠ τρόπο σκέψης να καταστήσει το άτομο ικανό να κυριαρχήσει σε πλευρές της ζωής του, που μέχρι τώρα του προκαλούσαν σύγχυση.